• Enbart för återförsäljare & installatörer
Snabb leverans!

Agility 4

Agility 4 är ett unikt trådlöst och smart hemlarm med stora möjligheter att anpassas efter dina specifika behov. Med ny stilren design och hög anpassningsbarhet ger Agility 4 dig en snygg och flexibel säkerhetslösning. Utrustad med en toppmodernt trådlös “Kamera verifiering” både inomhus och utomhus får du ett heltäckande interaktivt och automatiserat skydd.

En heltäckande säkerhetslösning!

Agility™4 är ett heltäckande skydd mot inbrott och andra säkerhetsrisker med sina specialanpassade lösningar för varje område och nivå, såväl inomhus som utomhus. Detta för att skapa en flexibel helhetslösning där du själv sätter nivån utifrån dina behov och finansiella möjligheter.

Läs mer

Här listar vi produkter som är kompatibla med Agility 4


Förstärkt Radiomottagning (radio)

Robust, pålitligt och ordentligt förstärkt radiomottagning ger fler möjligheter för flexibilitet i varje installation.

Avancerad Kommunikation

All senaste kommunikationsteknik tillgänglig - 3G, IP, GSM/GPRS och PSTN. Stödjer konfigurering av 2-vägs kommunikation för att försäkra full backup och redundant kommunikation.

 Kameraverifiering, Inomhus och Utomhus:

Händelseverifiering i realtid tack vare nya revolutionerande inomhus- och utomhus integrerade kameradetektorer.

 En Stilren Design!

En ny modern och diskret Manöverpanel som smälter in på väggen tillsammans med en elegant passerbricka, det och ytterligare tillbehör som en ny brandlarmsdetektor med kombinerad värmedetektor, trådlös siren med mera utgör den nya och utökade produktserien för Agility 4:a.

 Kamerabevakning

Via App på smartphone eller webbgränssnitt kan användare och larmcentralen kan verifiera om larmet är falskt eller riktigt genom att se bilder i realtid av pågående händelser fångade av de integrerade kameradetektorerna. Kameradetektorerna fungerar både inomhus och utomhus, dag som natt och Kameraverifiering ger en effektivare lösning med ökad säkerhet,

Läs mer

 Med nya Beyond DT Trådlös UtomhusDetektor

Utomhusdetektor med inbyggd kamera skapar Risco en helt ny standard för säkerhet utomhus genom att behålla inkräktare ute, minimera falska larm och erbjuda ett helt nytt lager av säkerhet. Detta gör Agility 4 till en ännu bättre kameraverifierings- lösning.

Läs mer

iRISCO Smartphone App

En intuitiv app möjliggör full kontroll över säkerheten och smarta hem-funktionerna, den skickar pushmeddelanden och bilder omedelbart vid händelse, så att husägare eller larmcentralen kan bestämma den bästa åtgärden inom några sekunder. Integrera livevideo, kontrollera smarta hemenheter och hantera alla systemdetektorer - allt med ett enda klick, i en och samma App.

Läs mer

 Smarta Hem

Genom att kombinera funktioner för smarta hem med säkerhetslösningar möjliggörs automatiserade Förkonfigurerade scenarios som gör ditt hem ännu tryggare. Sådan lösningar kan vara funktionen att tända lampor för att avskräcka potentiella inbrottstjuvar eller att stänga av hushållsapparater för att förhindra bränder.

Läs mer

RISCO Cloud Installer Admin

RISCO Cloud V5 är en gedigen och revolutionerande service och management plattform för installationsföretag som hjälper till att modernisera och effektivisera företag genom att erbjuda det allra senaste och högeffektiva inom business operation för att öka vinst och driva affärstillväxt. Det är en enda kontaktpunkt som levererar den ultimata verktygslådan som hjälper RISCO-installatörer att definiera marknadsstrategier, etablera och bibehålla långsiktiga kundbas samtidigt som värdefulla insikter gällande merförsäljning presenteras. Detta ökar återkommande månadsintäkter (RMR). RISCO Cloud V5 skapar ett hälsosamt ekosystem, noggrant utformat för RISCO installatörer. Utför vilka uppgifter du vill i valfri ordning, vid valfri tidpunkt och plats!

Läs mer

 Ett Brett Utbud av Trådlösa Tillbehör

RISCO's breda utbud av stilrena trådlösa tillbehör är enkla och snabba att installera. Det kompletta utbudet av tillbehör för säkerhet och Områdesbevakning (Perimeter-skydd) består av unika och mycket tillförlitliga tekniklösningar för både inomhus och utomhusanvändning

Läs mer

INOMHUS: Övervaka och kontrollera incidenter i ditt hem. Oavsett om det gäller ett inbrott eller annan säkerhetsrisk skyddar Agility™4 det som betyder mest.

PERIMETER: Agility™4 fungerar för avskräcka och förhindra inkräktare att komma in genom att omge huset med ett tätt säkerhetslager.

UTOMHUS: Agility™4 varnar tidigt för potentiella hot som närmar sig hushållets område för att fungera avskräckande i tidigt skede.

SÄKERT: Skydda huset med Agility™4s avancerade inomhus och utomhus trådlösa detektorer. Ett utbud av IP kameror levererar en oslagbar nivå av säkerhet för hela hemmet.

TRYGGT: Håll hem och familjemedlemmar säkra genom att reducera riskerna för bränder, elchock och översvämningar med Agility™4s sensorer mot faror som vattenläckor, värme och rök.

SMART: Komplett sinnesro, effektivitet och bekvämlighet - allt i en och samma lösning. Ett integrerat smart hem, Säkerhets & Smarta hem enheter sömnlöst integrerat i en lösning i RISCOs molntjänster och mobilapp. Agility™4 är den ultimata, smarta och interaktiva säkerhetslösningen!